Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ «دیوید دشور» در مصاحبه با تلویزیون «مد مانی**» آمریکا افزود: با قیمت 74 دلار و 11 سنت در هر بشکه نفت خام آمریکا و کسری عرضه جهانی نفت، نشانه ای از آرامش در بازارها دیده نمی شود.
وی تاکید کرد: نگرانم اگر نفت کافی برای تامین تقاضای جهانی نفت وجود نداشته باشد، قیمت های نفت به شدت افزایش یافته و به سطوح خطرناکی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شرکت نفتی یاد شده ادامه داد: در 23 سال گذشته، تقاضای نفت تقریبا سالیانه یک درصد بالا رفته در حالی که در سه سال گذشته این میزان به 1.5 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: این نشان می دهد تولید پایین نفت در کشورهایی مانند مکزیک و ونزوئلا در زنجیره های عرضه نفت خام جهان خلل ایجاد می کند.
وی گفت: اکنون شاهد افزایش چشمگیر مقدارمصرف نفت هستیم.
مدیرعامل شرکت کور لابراتوریز اضافه کرد: تولید نفت مکزیک و ونزوئلا از سه میلیون به ترتیب به 1.8 و 1.4 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.
دشور، به کاهش شدید تولید نفت در آنگولا و نیجریه اشاره کرد و گفت: وقتی به اطراف خود در جهان نگاه می کنیم از خود می پرسیم در چند سال آینده تقاضای جهانی نفت باید از کجا تامین شود؟
وی پاسخ داد: بخشی از آن از آمریکا تامین می شود اما تولید نفت در سایر نقاط جهان در حال کاهش است و به نظرم سطح قیمت ها در آینده به طور قطع افزایش می یابد.
ارزش سهام شرکت کورلابراتوریز دیروز (سه شنبه) با 0.35 درصد کاهش به 119.67 دلار رسید.
به گزارش ایرنا، پس از آنکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا هشت مه (18 اردیبهشت) اعلام کرد که این کشور از برجام خارج می شود و به تعلیق تحریم های هسته ای خود علیه تهران ادامه نمی دهد؛ یک مقام ارشد وزارت اور خارجه آمریکا در اواخر ماه ژوئن (اوایل تیر) از همه کشورها خواست واردات نفت خود از ایران را به صفر کاهش دهند.
اکنون کاهش تولید نفت برخی کشورها از جمله نروژ، کانادا، مکزیک، ونزولا، آنگولا و نیجریه این نگرانی را ایجاد کرده است که کسری عرضه نفت در بازارها ادامه خواهد داشت.
گرچه ترامپ از عربستان و روسیه خواست تا با استفاده از ظرفیت مازاد تولید خود، کسری ناشی از خروج نفت ایران از بازارها را جبران کنند اما بازارها همچنان نگران کسری عرضه هستند زیرا ظرفیت مازاد تولید این کشورها برای مواقع اضطراری پیش بینی شده است نه برای جبران صادرات نفت ایران به دلیل تحریم های آمریکا و نمی تواند هر دو مورد را پوشش دهد.
قیمت نفت برنت دیروز بیش از یک درصد بالا رفت و به 78 دلار و 88 سنت در هر بشکه رسید.
به نظر می رسد این روند موجب تجدید نظر آمریکا در سیاست کاهش صادرات نفت ایران به صفر شده است، زیرا این کشور اعلام کرده است که سرگرم بررسی درخواست برخی کشورها برای معاف شدن از تحریم نفت ایران است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت هلندی قیمت نفت ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت کاهش یافته و شدیدترین کاهش هفتگی را طی سه ماه گذشته تجربه کرده است. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات ضعیف اشتغال آمریکا و زمانبندی احتمالی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو هستند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 71 سنت معادل 0.85 درصد کاهش به 82 دلار و 96 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 84 سنت معادل 1.06 درصد کاهش، 78 دلار و 11 سنت معامله می‌شود.

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در جلسه هفته گذشته ثابت نگه داشت و سرمایه‌گذاران نگرانند بالا ماندن هزینه‌های وامگیری رشد اقتصاد را در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند.

پیش‌بینی قیمت 84 دلاری برای نفت در سال 2024کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک

نفت برنت بیش از 7 درصد و نفت آمریکا 6.8 درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داده‌اند.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان می‌دهد  اشتغال در این کشور آهسته‌تر از حد انتظار در آوریل رشد کرده و رشد سالانه دستمزدها هم پایین بوده است. بدین ترتیب تاجران تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار در ماه سپتامبر نرخ بهره را پایین بیاورد.

فدرال رزرو در اجلاس هفته گذشته نرخ بهره را ثابت نگه داشت و دلیل آن را تورم بالا اعلام کرد. بالا ماندن نرخ بهره رشد اقتصاد را کند کرده و تقاضا برای نفت را پایین می‌آورد.

شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های نفت و گاز فعال خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد این چاه‌ها در حال حاضر به پایین‌ترین تعداد از ژانویه 2022 رسیده است.

تعداد چاه‌های نفت و گاز آمریکا که اولین نشانه تولید این کشور در آینده است، 8 حلقه در هفته منتهی به سوم ماه مه کاهش یافته و به 605 رسیده است که بزرگترین کاهش هفتگی از سپتامبر 2023 را نشان می‌دهد.

تاثیر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در افزایش قیمت نفت از بین رفته چون دو طرف در فکر یک آتش بس موقت هستند و مذاکرات صلح توسط میانجی‌های بین‌المللی ادامه دارد.

از طرف دیگر، اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت و متحدانش از جمله روسیه تشکیل شده قرار است در اول ژوئن برگزار شود.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، این ائتلاف کاهش تولید داوطلبانه خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/64

 

دیگر خبرها

  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند